+302112341244
Μενού

Πώς λειτουργούν τα εσώρουχα εμμηνόρροιας;


Datum: 31.12.2020

Άνετα, αξιόπιστα, διακριτικά.

kupon

Τα σλιπάκια εμμηνόρροιας είναι σχεδόν τόσο λεπτά όσο τα κλασικά σλιπ, δεν διαγράφουν κάτω από ρούχα και δεν θα συνειδητοποιείτε ότι τα φοράτε. Είναι αξιόπιστα και μία πρακτική εναλλακτική αντί για σερβιέτες ή ταμπόν. Σε αντίθεση με τα κλασικά βοηθήματα περιόδου, δεν φεύγουν από τη θέση τους, δεν ξεκολλάνε ούτε σας πατάνε πουθενά. Τα ειδικά, μοντέρνα υλικά σας παρέχουν προστασία ενάντια των διαρροών, ενώ αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηρίων και δυσάρεστων οσμών. Χάρη στην επαναλαμβανόμενη χρήση τους, είναι φιλικά προς τη φύση και το περιβάλλον.

Ειδική στρώση

Το σλιπ ξεχωρίζει με μια ειδική, απορροφητική στρώση η οποία αποτελείται από πολλά μέρη:

  1. Το απορροφητικό στρώμα
    αποστραγγίζει όλα τα υγρά
  2. Η αντιβακτηριδιακή στρώση
    αποτρέπει τη δημιουργία δυσάρεστων οσμών και τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων
  3. Το αδιαπέραστο στρώμα
    αποτρέπει τη διαρροή

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο;

Επιλέξτε σλιπ εμμηνόρροιας ανάλογα με τη ροή σας, την ώρα της ημέρας και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, όπως οι μικροΐνες, το μοντάλ ή οι νανο-ίνες.

Για ήπια ή κανονική ροή

Για γυναίκες με ήπια έως μέτρια περίοδο, τα σλιπ είναι μια πλήρως αποτελεσματική εναλλακτική για σερβιέτες και ταμπόν. Μπορείτε να τα φοράτε για 8-12 ώρες χωρίς να αγχώνεστε για διαρροές.

Σλιπ περιόδου

Flux Invisible Cheeky

ΑΓΟΡΑ

Για βαριά ροή

Για γυναίκες με βαριά ροή, κατάλληλα είναι τα σλιπ με υψηλότερη απορροφητικότητα, που εξασφαλίζουν προστασία όσο τα φοράτε. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως εναλλακτική ή ως συμπλήρωμα για επιπλέον ασφάλεια σε συνδυασμό με κλασικές σερβιέτες ή ταμπόν.

Σλιπ περιόδου

Flux Hi-Waist

ΑΓΟΡΑ

Για χρήση τη μέρα και τη νύχτα

Τα σλιπ περιόδου για χρήση κατά την διάρκεια της μέρας θα σας προσφέρουν αξιόπιστη προστασία κατά τη διάρκεια της εργασίας, του σχολείου και των απαιτητικών αθλητικών δραστηριοτήτων.
Τα σλιπ περιόδου για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τον ύπνο, χάρη στην ειδική γραμμή του απορροφητικού μέρους. Το απορροφητικό μέρος εκτείνεται ως την μέση, βοηθά στην κατανομή των υγρών και αποτρέπει τις διαρροές κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε όποια στάση κι αν σας βολεύει να κοιμάστε.

Σλιπ περιόδου

Eco Moon

ΑΓΟΡΑ

Πόσα πρέπει να αγοράσω;

Η ιδανική ποσότητα εξαρτάται κυρίως από την ροή και τις συνθήκες στεγνώματος. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τα σλιπ ως αντικατάσταση των υπόλοιπων προϊόντων, προτείνουμε να αγοράσετε τουλάχιστον τέσσερα για χρήση κατά τη διάρκεια της μέρας και τουλάχιστον τρία για τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, μπορείτε να καλύψετε αξιόπιστα δύο μέρες χρήσης χωρίς να ανησυχείτε για το πότε θα στεγνώσουν.

Φροντίδα

Απόψεις και εμπειρίες