+302112341244
Μενού

Μποξεράκια

Είναι άνετα, στιλάτα και μοντέρνα. Τα ανδρικά μποξεράκια γίνονται αργά αλλά σταθερά τα πιο δημοφιλή εσώρουχα. Προσφέρουν μια πραγματικά άνετη εφαρμογή, κάθε μοντέλο έχει ανατομικά σχεδιασμένα μπατζάκια και είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά που δεν ερεθίζουν το δέρμα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε σχέδια χωρίς ραφές, μοντέλα από ίνες μπαμπού ή μποξεράκια με χαριτωμένα μοτίβα. Και αν θέλετε να έχετε μια ρεζέρβα από μποξεράκια στην ντουλάπα σας, δοκιμάστε τις πολυσυσκευασίες.

Πρωτότυπα μποξεράκια

Αντικαταστήστε τα απλά λευκά ή γκρι μποξεράκια με τα χρωματιστά ή με χαρούμενα σχέδια. Η σύντροφος σας θα χαρεί και εσείς θα ξεχωρίζετε. Τα χρώματα είναι in. Μη μένετε πίσω και επιλέξτε από  τα πρωτότυπα χρωματιστά μποξεράκια.   Στις συλλογές μας θα βρείτε επίσης πολλά μοντέρνα μοτίβο που θα σας κερδίσουν αμέσως. Αρκεί να φορέσετε μία φορά ένα μποξεράκι από Astartex.gr και δεν θα τα αλλάζετε με κανένα άλλο. 

Αν δεν επιλέξατε από τα κλασικά, πρωτότυπα ή χιουμοριστικά μποξεράκια, τότε πρέπει να δείτε tanga ή σλιπ είτε τα άνετα κλασικά ανδρικά μποξεράκια