Μενού

Σουτιέν

Η σωστή επιλογή του σουτιέν είναι σημαντική για την υγεία σας. Οι περισσότερες γυναίκες δίνουν μεγάλο βάρος και στην αισθητική του. Καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό να βελτιώσει τις ατέλειες στο στήθος σας και να δημιουργήσει ένα όμορφο ντεκολτέ. Η επιλογή είναι στο χέρι σας αν προτιμήσετε Push-Up σουτιέν, σχέδιο μπαλκονέ 3/4, χωρίς επένδυση ή πλήρως επενδυμένο σχέδιο.

Μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με το μέγεθος, σωματότυπο ή υλικό, όπως και βάσει χρώματος ή περίστασης.

Κορυφαία σε πωλήσεις


Συμβουλές για την σωστή επιλογή μεγέθους σουτιέν

Η φύση χάρισε στην κάθε γυναίκα διαφορετικό στήθος. Πως διαλέγω το σωστό μέγεθος; Θα σας δώσουμε μερικές απλές συμβουλές:

  • Ο πίνακας με τα μεγέθη θα σας ζητήσει τις διαστάσεις περιμετρικά στο στήθος και κάτω από το στήθος - μην σφίγγετε το μέτρο αλλά ούτε να το αφήνετε χαλαρό, κάτι ενδιάμεσο.
  • Για το μεγαλύτερο στήθος να επιλέγετε σουτιέν με σταθερές τιράντες
  • Να επιλέγετε σουτιέν ανάλογα με τα χρώματα των ρούχων

Πρακτικό και όμορφο 

Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε σουτιέν με την καλύτερη εφαρμογή, δημιουργήσαμε κατηγορίες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που μας ζητάνε οι πελάτισσες μας περισσότερο. Μπορείτε να διαλέξετε πρακτικά και επώνυμα σουτιέν με αποσπώμενες τιράντες, σουτιέν χωρίς ραφές, από δαντέλα, σουτιέν μητρότητας και άλλα.

Θα βρείτε τα δημοφιλή Push-Up και χωρίς ραφές που ταιριάζουν κάτω από εφαρμοστά ρούχα. Τα σουτιέν μπαλκονέ 3/4 αναδεικνύουν υπέροχα το στήθος σας ακόμα και με βαθύ ντεκολτέ. Τα προϊόντα με αποσπώμενες τιράντες είναι προτιμότερα κάτω από ρούχα στράπλες. Επιλέξτε κούμπωμα εμπρός ή πίσω.

NEWSLETTER

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;

Επεξεργασία, αποσύνδεση