+302112341244
Μενού

Σουτιέν

Η σωστή εφαρμογή ενός σουτιέν είναι απαραίτητη όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά κυρίως για λόγους υγείας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μεγάλα στήθη που χρειάζονται την απαραίτητη υποστήριξη. Το ιδανικό σουτιέν συνδυάζει άνετη εφαρμογή και κομψή κατασκευή. Σε εμάς θα βρείτε χιλιάδες σουτιέν bardot και Push-Up που δημιουργούν ένα ελκυστικό ντεκολτέ, μοντέλα με ή χωρίς ενίσχυση, ρομαντικά bralette και αθλητικά σουτιέν από λειτουργικά υλικά.

Κορυφαία σε πωλήσεις

Μέγεθος

Μέγεθος-περιφέρειας

Μέγεθος-Cup

A
AA
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T

Χρώμα

Χαρακτηριστικά

Τιμή

Συμβουλές για την σωστή επιλογή μεγέθους σουτιέν

Η φύση χάρισε στην κάθε γυναίκα διαφορετικό στήθος. Πως διαλέγω το σωστό μέγεθος; Θα σας δώσουμε μερικές απλές συμβουλές:

  • Ο πίνακας με τα μεγέθη θα σας ζητήσει τις διαστάσεις περιμετρικά στο στήθος και κάτω από το στήθος - μην σφίγγετε το μέτρο αλλά ούτε να το αφήνετε χαλαρό, κάτι ενδιάμεσο.
  • Για το μεγαλύτερο στήθος να επιλέγετε σουτιέν με σταθερές τιράντες
  • Να επιλέγετε σουτιέν ανάλογα με τα χρώματα των ρούχων

Πρακτικό και όμορφο 

Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε σουτιέν με την καλύτερη εφαρμογή, δημιουργήσαμε κατηγορίες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που μας ζητάνε οι πελάτισσες μας περισσότερο. Μπορείτε να διαλέξετε πρακτικά και επώνυμα σουτιέν με αποσπώμενες τιράντες, σουτιέν χωρίς ραφές, από δαντέλα, σουτιέν μητρότητας και άλλα.

Θα βρείτε τα δημοφιλή Push-Up και χωρίς ραφές που ταιριάζουν κάτω από εφαρμοστά ρούχα. Τα σουτιέν μπαλκονέ 3/4 αναδεικνύουν υπέροχα το στήθος σας ακόμα και με βαθύ ντεκολτέ. Τα προϊόντα με αποσπώμενες τιράντες είναι προτιμότερα κάτω από ρούχα στράπλες. Επιλέξτε κούμπωμα εμπρός ή πίσω.