Μενού

Έχετε γεμάτεςκαμπύλες; Αν ναι, τότε πρέπει να επιλέγετε τα εσώρουχα με ιδιαίτερη προσοχή. Οι έμπειροι κατασκευαστές σας σκέφτονται ήδη σχεδιάζοντας τα εσώρουχα. Εδώ θα βρείτε σουτιένπου είναι λειτουργικά και συνάμα πανέμορφα. Μία από τις πιο κατάλληλες επιλογές είναι τα σλιπ με ψηλή μέση ή σλιπ σύσφιξης. Κάνουν θαύματα!

Εσώρουχα για μεγάλα μεγέθη

Διαθέτετε μεγάλο μέγεθος; Κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχουν οι αδύνατες ή πιο γεμάτες γυναίκες.... υπάρχουν μόνο όμορφες και υπέροχες....Οι γυναίκες με μεγαλύτερο μέγεθος δείχνουν απίστευτα αισθησιακές. Αρκεί να γίνει η σωστή επιλογή εσωρούχου που καλύπτοντας τις ατέλειες θα αναδείξει τα δυνατά σας σημεία και θα δείχνετε πολύ ελκυστική. Για τις γυναίκες με μεγαλύτερα μεγέθη προτείνουμε σουτιέν με μερική επένδυση ήχωρίς επένδυση. Επίσης μπορούν να επιλέξουνμε μπανέλεςή χωρίς.

Τα σλιπ που έχουν την καλύτερη εφαρμογή στις πιο γεμάτες σιλουέτες είναι τα tanga ή σλιπ με ποδαράκι που καλύπτουν τους μηρούς και αναδεικνύουν όμορφα τους γλουτούς σας.

Η κάθε γυναίκα μπορεί με το κατάλληλο εσώρουχο να δείχνει θεά !

NEWSLETTER

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;Ενεργοποιήστε την αποστολή ενημερωτικού δελτίου και αποκτήστε μεταφορικά ΔΩΡΕΑΝ

Επεξεργασία, αποσύνδεση