Μενού

Είστε μία γυναίκα με πλούσιες καμπύλες; Δώστε την απαραίτητη προσοχή επιλέγοντας τα εσώρουχα σας. Εμείς κάναμε για εσάς την προεπιλογή. Ενημερωθείτε για τα υπέροχα σχέδια με τις διάφορες λεπτομέρειες στα σουτιέν για γεμάτα στήθη, τα ψηλόμεσα σλιπ, τα πρακτικά εσώρουχα σύσφιξης ή εξαιρετικά άνετα ρούχα ύπνου. Μην ξεχάσετε τα αισθησιακά κομμάτια για τις μαγικές νύχτες με το ταίρι σας που θα ανεβάσουν στα ύψη τη θηλυκότητα σας.


Εσώρουχα για μεγάλα μεγέθη

Διαθέτετε μεγάλο μέγεθος; Κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχουν οι αδύνατες ή πιο γεμάτες γυναίκες.... υπάρχουν μόνο όμορφες και υπέροχες....Οι γυναίκες με μεγαλύτερο μέγεθος δείχνουν απίστευτα αισθησιακές. Αρκεί να γίνει η σωστή επιλογή εσωρούχου που καλύπτοντας τις ατέλειες θα αναδείξει τα δυνατά σας σημεία και θα δείχνετε πολύ ελκυστική. Για τις γυναίκες με μεγαλύτερα μεγέθη προτείνουμε σουτιέν με μερική επένδυση ήχωρίς επένδυση. Επίσης μπορούν να επιλέξουνμε μπανέλεςή χωρίς.

Τα σλιπ που έχουν την καλύτερη εφαρμογή στις πιο γεμάτες σιλουέτες είναι τα tanga ή σλιπ με ποδαράκι που καλύπτουν τους μηρούς και αναδεικνύουν όμορφα τους γλουτούς σας.

Η κάθε γυναίκα μπορεί με το κατάλληλο εσώρουχο να δείχνει θεά !

NEWSLETTER

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;

Επεξεργασία, αποσύνδεση