ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Αλλαγή και επιστροφή

Το καλάθι σας είναι άδειο

Και αυτό είναι μεγάλο κρίμα. Προσθέστε κάτι από τα Αγαπημένα σας ή ρίξτε μια ματιά στις Νέες αφίξεις

Μπόνους και εκπτώσεις


Datum: 24.1.2019

 
Στον ιστότοπο www.astratex.gr μπορείτε να αποκτήσετε πολλά και διάφορα μπόνους και εκπτώσεις. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τα παρακάτω και να διαπιστώστε ότι πραγματικά σας συμφέρει να είστε πελάτης της Astratex.gr

Θα εξοικονομήσετε κυρίως επειδή η Astratex.gr επιλέγει και προσφέρει μόνο άριστης ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές. Τα υλικά των εσωρούχων και των μαγιό προέρχονται από την ΕΕ (όπου και παράγονται). Ωστόσο, σε σύγκριση με τα ασιατικά προϊόντα, οι τιμές μας είναι πολύ ευνοϊκές.

Επισκόπηση μπόνους και εκπτώσεων 

 • Προσφορά της εβδομάδας: 

  Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας προσφέρονται με έκπτωση 5-30% για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 • Κωδικός έκπτωσης:

  Εάν χρησιμοποιήσετε κωδικό έκπτωσης (π.χ. από το AstraTIP), η τιμή των προϊόντων της παραγγελίας σας θα μειωθεί κατά το ποσό ή κατά το ποσοστό που αναφέρεται.

  Μπορείτε να βρείτε οδηγίες σχετικά με την εφαρμογή του κωδικού έκπτωσης εδώ.

 • ΔΩΡΕΑΝ αποστολή:

  Εάν αγοράσετε προϊόντα αξίας τουλάχιστον 55 € η αποστολή και η συσκευασία είναι δωρεάν. Εξοικονομήστε έως και 4.99 € επιλέγοντας προπληρωμή.

 • Ο Κουμπαράς σας:

  Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή, την αγορά και την πληρωμή, σας επιστρέφουμε ποσό ύψους 8 % της αξίας των προϊόντων της αγοράς σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ποσό σε διάστημα 6 μηνών για να πληρώσετε την επόμενη αγορά σας.

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον Κουμπαρά εδώ.