+302112341244
Μενού

Εφαρμογή εκπτωτικού κουπονιού


Datum: 28.1.2019

Σε διάφορες εκπτωτικές προσφορές του καταστήματός μας, μπορείτε να κερδίσετε ή να αποκτήσετε ως δείγμα ευχαριστίας εκπτωτικό κουπόνι με κωδικό. Πώς μπορείτε να το εφαρμόσετε; Ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ! Δεν επιτρέπεται να εφαρμόσετε πάνω από ένα εκπτωτικό κουπόνι σε μία παραγγελία.

Επιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε και προσθέστε τα στο καλάθι αγορών. Στη συνέχεια κάνετε κλικ στο εικονίδιο του καλαθιού αγορών στην επάνω δεξιά γωνία - εμφανίζεται η επισκόπηση των προϊόντων που επιλέξατε και η συνολική τιμή τους. Από κάτω θα βρείτε το κείμενο «Εφαρμογή δωροεπιταγής ή εκπτωτικού κουπονιού». Εισαγάγετε τον κωδικό του εκπτωτικού κουπονιού ή της εκπτωτικής προσφοράς στο πεδίο κάτω από το κείμενο και κάνετε κλικ στην «Εφαρμογή» (βλ. παράδειγμα στην εικόνα).

 

Αφού εισάγετε τον κωδικό, θα δείτε αμέσως σε ποια προϊόντα εφαρμόστηκε η έκπτωση και πόσο μειώθηκε η συνολική τιμή αγοράς.

 

Επιπλέον, στο επόμενο βήμα της παραγγελίας, όπου επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής και αποστολής, μπορείτε να δείτε στην επισκόπηση παραγγελίας ότι εφαρμόστηκε το εκπτωτικό κουπόνι.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερωτήματα, μπορείτε να απευθυνθείτε γραπτώς στη διεύθυνση info@astratex.gr ή τηλεφωνικώς στην μπλε γραμμή εξυπηρέτησης πελατών +302 112 341 244. Η γραμμή λειτουργεί όλες τις εργάσιμες μέρες από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.