Μενού

ΧΡΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ

 
Τα λειτουργικά εσώρουχα χάρη στα πρακτικά πλεονεκτήματα τους έγιναν γρήγορα δημοφιλή. Φροντίζουν να παραμείνετε στεγνοί και σε ζέστη ακόμη και κατά την ιδιαίτερα εξαντλητική δραστηριότητα. Ο ρόλος τους είναι να απομακρύνουν από το σώμα σας τον ιδρώτα και να έχετε την ευχάριστη αίσθηση σταθερής θερμοκρασίας. Έχουνε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της άνεσης κατά τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου.. 
 
Η πρώτη στρώση ντυσίματος είναι η βάση από υλικό που γίνεται ένα με το δέρμα σας. Διαθέτει ιδιότητες που απομακρύνουν τον ιδρώτα από το σώμα σας ενώ διατηρεί επίσης μια σταθερή θερμοκρασία σώματος. Περισσότερα εδώ>
Η δεύτερη στρώση ντυσίματοςείναι θερμομονωτική και φοριέται πάνω από την πρώτη στρώση. Προλαμβάνει την απώλεια θερμότητας του σώματος και έχει σχεδιαστεί για τις κρύες καιρικές συνθήκες. Περισσότερα εδώ>.

Λειτουργικά εσώρουχα για την τέλεια αίσθηση του στεγνού

Αναρωτιέστε γιατί ακούτε τόσα καλά λόγια για τα λειτουργικά εσώρουχα, τι τα κάνει να ξεχωρίζουν; Κατασκεύαζονται από ειδικό συνθετικό νήμα που έχει την ιδιότητα να απορροφά στο μέγιστο την υγρασία και να την απομακρύνει από το σώμα. Χάρη στην ιδιότητα αυτή θα αισθάνεστε πάντα στεγνοί - τέλος η δυσάρεστη αίσθηση της ιδρωμένης πλάτης. Τα λειτουργικά εσώρουχα παραμένουν στεγνά λόγωτου ότι μεταφέρουν την υγρασία στον αέρα ή στις άλλες στρώσεις του ντυσίματος. Αν συμβεί να βρεθείτε σε ακραίες καταστάσεις και το λειτουργικό εσώρουχο πάρει ελαφρώς υγρασία, να είστε σίγουρη ότι μέχρι την επόμενη μέρα θα στεγνώσει και μπορείτε ξανά να το χρησιμοποιήσετε .

Με τα λειτουργικά εσώρουχα δεν θα κρυώσετε

Ιδρώσατε στην πλάτη και ανησυχείτε ότι με τον πρώτο αέρα θα κολλήσει το ιδρωμένο μπλουζάκι στο δέρμα σας και εσείς θα κρυώνετε; Με τα λειτουργικά εσώρουχα αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Με τα θερμο-εσώρουχα δεν θα κρυώσετε. Μεταφέρει την υγρασία – στον αέρα ή σε άλλες στρώσεις ντυσίματος και το ίδιο παραμένει στεγνό άρα δεν κρυώνετε. Δοκιμάστε την άνεση κατά την άθληση και εσείς, παραγγείλετε τα θερμο-εσώρουχα για όλες τις αγαπημένες σας χειμερινές δραστηριότητες.
 

Λειτουργικά εσώρουχα για όλες τις δραστηριότητες

Εξασφαλίστε στον εαυτό σας την άνεση και ντυθείτε με τα θερμο-εσώρουχα από πάνω μέχρι κάτω. Ευτυχώς με την Astratex αυτό είναι πολύ απλό. Στις συλλογές μας θα βρείτε γυναικεία θερμο-μπλουζάκια, μποξεράκια και σκελέες . Επιλέγετε από μακρυμάνικα, κοντομάνικα ή μακρύ παντελόνι. Μην ξεχάσετε τις πρακτικέςθερμο-κάλτσες, που θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά. Που είναι πολύ βασικό στις πεζοπορίες στο βουνό ή κάνοντας σκι. Επιλέξτεαπό πολλά χρώματα αφήνοντας το βαρετό γκρι ή μαύρο ντύσιμο – στην πρόταση μας θα βρείτε μπλε όπως και κόκκινα! 

 

NEWSLETTER

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;

Επεξεργασία, αποσύνδεση