+302112341244
Μενού


Datum: 21.3.2019

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Μείνατε έκπληκτη;

Μην ανησυχείτε, δεν είστε η μόνη. Έχουν ήδη αισθανθεί το ίδιο χιλιάδες γυναίκες πριν από εσάς. 94% των γυναικών που δοκίμασαν το νέο μέγεθος είναι πιο ευχαριστημένες. Δεν άλλαξαν και δεν επέστρεψαν το σουτιέν.

Γιατί να το πιστέψετε;

Κατά την ανάπτυξη της εφαρμογής πήραμε μέτρα σε περισσότερες από 6000 γυναίκες και καθημερινά ο αριθμός αυξάνεται. Αυτή η μοναδική μέθοδος μέτρησης δεν βασίζεται μόνο στα μέτρα αλλά και στον τύπο του σώματος και του στήθους. Για αυτό τα αποτελέσματα είναι πραγματικά ακριβή.

Ποιο είναι το όφελος;

Με τη σωστή επιλογή μεγέθους και τύπου σουτιέν, η εμφάνισή σας βελτιώνεται άμεσα. Το σχήμα του στήθους σας γίνεται πιο ωραίο κι εσείς φαίνεστε πιο αδύνατη. Μπορείτε να απολαύσετε την υγιή άνεση χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίζετε το σουτιέν σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα

Είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα είναι σωστό. Εάν δεν είστε ευχαριστημένες με το νέο μέγεθος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εύκολη αλλαγή online.

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

6 χαρακτηριστικά του σουτιέν που εφαρμόζει τέλεια. Κοιτάξτε προσεκτικά.

Οι τιράντες ούτε πιέζουν το δέρμα, ούτε γλιστρούν από τους ώμους

Ο μαστός γεμίζει ολόκληρο το cup, το πάνω άκρο του σουτιέν εφάπτεται στο μαστό

Ο μαστός γεμίζει το κάτω μέρος του cup

Το κέντρο του σουτιέν εφάπτεται στο σώμα

Η περιφέρεια του σουτιέν βρίσκεται στο ίδιο ύψος μπροστά και πίσω και εφάπτεται στο σώμα. Όταν σηκώνετε τα χέρια σας μένει στη θέση του

Η μπανέλα περιβάλλει ολόκληρο το μαστό και δείχνει προς το κέντρο των μασχαλών

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ


Τέρκα

Αρχικά σοκαρίστηκα! Σοκαρίστηκα κυρίως με το αποτέλεσμα του μεγέθους του cup. Παρ΄ όλα αυτά, το παρήγγειλα. Χαίρομαι που το έκανα γιατί το στήθος μου έχει τώρα σαφώς καλύτερη εμφάνιση από πριν.

100 %

Επαληθευμένος πελάτης

Μοναδικές συμβουλές για την επιλογή μεγέθους σουτιέν Μου βγήκε εντελώς διαφορετικό μέγεθος από αυτό που αγόραζα συνήθως (βγήκε 75F ενώ μέχρι τότε αγόραζα 80D) αλλά πραγματικά εφαρμόζει καλύτερα.

100 %

Χέλικα

εκτιμώ την ευχρηστία του υπολογιστή μεγέθους που με βοήθησε πραγματικά να επιλέξω το μέγεθος που φοράω τώρα και που δεν είχα αγοράσει ποτέ σε κατάστημα, αυτό της astratex εφαρμόζει τέλεια

80 %