+302112341244
Μενού

Πλεονεκτήματα εσωρούχων από ίνες μπαμπού


Datum: 29.1.2019

Δοκιμάστε να ξεχάσετε για λίγο τα ρούχα από συνθετικά υλικά ή 100% βαμβάκι και δοκιμάστε εσώρουχα με απόλυτα μοναδικές ιδιότητες. Εσώρουχα με ίνες μπαμπού.

Απαλά σαν μετάξι

Με το πρώτο άγγιγμα, το υλικό θα σας εκπλήξει με την απαλότητά του που θυμίζει μετάξι ή κασμίρ και η ασυνήθιστη ελαστικότητά του επιτρέπει στα εσώρουχα να αγκαλιάσουν τέλεια το σώμα σας. Χάρη στη μορφή των ινών, τα ρούχα είναι απαλά, άνετα και δεν φθείρονται με την τριβή.

Θερμορυθμιστικά

Kalhotky Bamboo18Θα εκτιμήσετε σίγουρα την πολύ καλή ικανότητα του υλικού να απορροφά την υγρασία και να εξισορροπεί τις διαφορές θερμοκρασίας, γεγονός που κάνει τη χρήση των εσωρούχων ακόμα πιο ευχάριστη. Το υλικό είναι 3-4 φορές πιο απορροφητικό από το βαμβάκι. Η ίνα μπαμπού απορροφά και εξατμίζει τον ιδρώτα. Χωρίς να ξηραίνει το δέρμα, απομακρύνει με αξιοπιστία τον ιδρώτα. Διατηρεί το δέρμα υγιές ενώ τα εσώρουχα δεν κολλάνε στο δέρμα ούτε σε ψηλές θερμοκρασίες αλλά ούτε με την έντονη σωματική δραστηριότητα. Το μπαμπού αναπνέει, θερμαίνει και δροσίζει. Χάρη στη μικροδομή της, η φυσική ίνα μπαμπού παραμένει κατά 2-3 βαθμούς πιο δροσερή από το βαμβάκι όταν κάνει ζέστη και το αντίστροφο όταν κάνει κρύο - θερμαίνει ευχάριστα. Αυτές οι θερμορυθμιστικές ιδιότητες μπορούν να συγκριθούν με τις συνθετικές ίνες που χρησιμεύουν στην παραγωγή λειτουργικών εσωρούχων για αθλητικές δραστηριότητες. Η μικροδομή της ίνας εξασφαλίζει επίσης την υψηλή διαπερατότητα αέρα.Αντιβακτηριακά

Kalhtoky Bamboo04015

Στις φυτείες το μπαμπού αναπτύσσεται, σε αντίθεση με το βαμβάκι, χωρίς τη χρήση οποιωνδήποτε φυτοφαρμάκων ή χημικών λιπασμάτων που στη συνέχεια ερεθίζουν το δέρμα. Σπάνια προσβάλλεται από επιβλαβή έντομα ή ασθένειες. Οι επιστήμονες στο Πανεπιστημίου του Τόκιο ανακάλυψαν ότι το μπαμπού έχει ένα συστατικό που ονομάζεται «bamboo kun» και το οποίο διαθέτει φυσικές αντιβακτηριακές και βακτηριοστατικές ιδιότητες που προστατεύουν αυτό το φυτό από βακτήρια και μύκητες. Οι δοκιμές έδειξαν ότι χάρη σε αυτό το συστατικό, η φυσική ίνα μπαμπού έχει τις ίδιες ιδιότητες με το φυτό και η παρουσία ινών μπαμπού μπορεί να εξοντώσει μέχρι και το 70% των ανεπιθύμητων βακτηρίων.

Εξουδετερώνουν τις οσμές

Θα εκτιμήσετε τα εσώρουχα με ίνες μπαμπού κυρίως για τις αντιβακτηριακές τους ιδιότητες που εμποδίζουν την ανάπτυξη των βακτηρίων και τις δυσάρεστες οσμές. Θεωρείται ότι αυτό το συστατικό μπορεί να εξουδετερώσει μέχρι και το 70% των ανεπιθύμητων βακτηρίων. Αυτή η ιδιότητα προσδίδει εξαιρετική άνεση στα εσώρουχα και τα καθιστά πολύ καλή επιλογή τόσο για άτομα που παρουσιάζουν πολύ ευαίσθητο δέρμα όσο και για άτομα με έντονη σωματική δραστηριότητα. Τα εσώρουχα είναι ανθεκτικά στην οσμή ακόμη και μετά από χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ίνες διατηρούν αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό τους ακόμα και μετά από 50 πλυσίματα.

Οικολογικά

Δεν χρησιμοποιούνται χημικά στην παραγωγή ινών μπαμπού και οι ίνες παράγονται με κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία απευθείας από το μπαμπού. Τα φυτά καλλιεργούνται μόνο σε φυτείες και το είδος από το οποίο παράγονται ενδύματα δεν χρησιμοποιείται ως τροφή για τα Πάντα. Το μπαμπού είναι ένας εξαιρετικός ανανεώσιμος πόρος - οι φύτρες του μεγαλώνουν έως και 1 m ανά ημέρα, καθιστώντας αυτό το είδος το ταχύτερα αναπτυσσόμενο φυτό στον κόσμο. Η ίνα είναι 100% αποσυνθέσιμη στη φύση.

Συντήρηση

Για βέλτιστη συντήρηση, συνιστάται η πλύση των εσωρούχων από το υλικό αυτό σε μέγιστη θερμοκρασία τους 40 °C. Δεν συνιστάται να σιδερώνετε, να λευκαίνετε, να στεγνώνετε σε στεγνωτήριο ή να καθαρίζετε με χημικά.

Δοκιμάστε εσώρουχα από ΙΝΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥ!

Προβολή συλλογής