ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Αλλαγή και επιστροφή

Πάνω μέρος μαγιό Spacer Roselle I που στεγνώνει γρήγορα

Κωδικός προϊόντος AT2717_2718
EAN 6181692788156
Κατασκευαστής ASTRATEX a.s., διεύθυνση: Na Maninách 315/4, 17000 Praha, Czechia, e-mail: gpsr@astratex.com
Μάρκα Astratex
Υλικό
  • Κουπ: 92% πολυεστέρας, 8% ελαστάν, Φόδρα: 93% πολυεστέρας, 7% ελαστάν, με σχέδια, 74% Πολυαμίντ, 26% ελαστάν, μονόχρωμο, 87% Πολυαμίντ, 13% ελαστάν
Αρχική τιμή:74,99 €
ένα δώρο για σας
  1. Επιλέξτε χρώμα:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ (ks):
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αλλαγή και επιστροφή Δωρεάν αλλαγή και επιστροφή εντός 30 ημερών

Παραγγείλετε σήμερα και τα αγαθά θα παραδοθούν: 6. 3. 2026 έως 10. 3. 2026

Η τσεχική εταιρεία Astratex εξειδικεύεται στα εσώρουχα και τα μαγιό εδώ και 25 χρόνια. Ιδρύθηκε ως επιχείρηση ταχυδρομικών παραγγελιών και σταδιακά καθιερώθηκε ως ένα φημισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο δραστηριοποιείται σε εννέα ευρωπαϊκές αγορές. Υπό την ιδιωτική της ετικέτα, η Astratex προσφέρει εσώρουχα, μαγιό και ρούχα ύπνου που αναπτύσσει και σχεδιάζει σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις και τις προτιμήσεις των πελατών. Το αποτέλεσμα είναι ελκυστικά, άνετα και με ακρίβεια κατασκευασμένα προϊόντα για γυναίκες όλων των σωματότυπων και μεγεθών.


Δείτε περισσότερα προϊόντα Astratex

Παρά την προσεκτική μέτρηση και επιλογή εσωρούχων, είναι πιθανό τα εσώρουχα που παραγγείλατε να μη σας εφαρμόζουν. Εδώ θα βρείτε οδηγίεςγια τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε σε αυτή την περίπτωση.

Περιγραφή κεφάλαιο 2

Συνιστώμενη φροντίδα και πλύσιμο:

  • Πλύσιμο στο χέρι
  • Το προϊόν δεν πρέπει να λευκαίνεται, να σιδερώνεται, να καθαρίζεται με στεγνό καθάρισμα, να στεγνώνεται στο στεγνωτήριο ή στο άμεσο ηλιακό φως.
  • Προστατεύστε από άγριες επιφάνειες, υπερβολικά χλωριωμένο νερό, αντηλιακά και λιπαρές ουσίες

Συνιστούμε να πλένετε ελαφρά με καθαρό νερό μετά από κάθε χρήση, να στύβετε ελαφρά και να αφήνετε να στεγνώσει σε σκιερό μέρος.

Πάνω μέρος μαγιό Spacer Roselle I που στεγνώνει γρήγορα

Πάνω μέρος μαγιό Spacer Roselle I που στεγνώνει γρήγορα

Αρχική τιμή:74,99 €
  1. Χρώμα:

Απο την ίδια συλλογή

Περιγραφή

Το πάνω μέρος του μαγιό Spacer Roselle I σε κλασικό μαύρο χρώμα είναι διακοσμημένο με έντονο φλοράλ μοτίβο στο ντεκολτέ κια στεγνώνει γρήγορα. Τα cups από το μοναδικό υλικό Spacer ξεχωρίζουν για την διαπνοή και το γρήγορο στέγνωμα, χάρη στα οποία θα νιώσετε απόλυτα άνετα. Οι ρυθμιζόμενες τιράντες μπορούν να αποσυνδεθούν στο πίσω μέρος και να διασταυρωθούν. Σχεδιασμένο από τους ειδικούς της Astratex.

  • Κατάλληλο και για μεγάλο στήθος
  • Spacer cups που στεγνώνουν γρήγορα - δεν συγκρατούν νερό, είναι εξαιρετικά διαπνέοντα και επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει
  • Cups με ενίσχυση
  • Ενίσχυση με πλαϊνές μπανέλες
  • Κλασικές μπανέλες
  • Τιράντες με ρύθμιση μήκους
  • Αποσπώμενες τιράντες στην πλάτη
  • Τιράντες που φοριούνται με διάφορους τρόπους
  • Μεταλλικό κούμπωμα στην πλάτη

Αποστολή:

ΕΛΤΑ Courier Παράδοση σε 2 - 4 ημέρες δωρεάν λεπτομέρειες
ACS Courier Παράδοση σε 2 - 4 ημέρες δωρεάν λεπτομέρειες

Πληρωμή:

Apple Pay δωρεάν λεπτομέρειες
Google Pay δωρεάν λεπτομέρειες
Μέσω κάρτας δωρεάν λεπτομέρειες
Με αντικαταβολή 1,99 € λεπτομέρειες