+302112341244
Μενού

Αθλητικά εσώρουχα


Datum: 29.1.2019

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε σουτιέν που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.
 
Η επιλογή ενός κατάλληλου σουτιέν εξαρτάται κυρίως από τη δραστηριότητα με την οποία ασχολείστε, διότι οι κινήσεις του στήθους σε κάθε άθλημα είναι διαφορετικές. Επομένως, πρέπει να βρείτε ένα σουτιέν (τοπ) που να ταιριάζει απόλυτα με τη δραστηριότητά σας. Συνήθως ο διαχωρισμός γίνεται ανάλογα με το βαθμό στήριξης (support = στήριξη) που παρέχουν.
 
Light support - πρόκειται για αθλητικά σουτιέν που παρέχουν ελαφριά στήριξη για την ανεπιθύμητη κίνηση του στήθους. Τα σουτιέν με αυτό το βαθμό στήριξης είναι κατάλληλα για δραστηριότητες όπως γρήγορο περπάτημα, γκολφ, γιόγκα / τάι τσι, γυμναστήριο και πιλάτες. Τα σουτιέν μπορούν να είναι χωρίς ραφές ή με ειδικά διαμορφωμένες ραφές και cups.
Mid support - μπορείτε να φοράτε άφοβα τα αθλητικά σουτιέν με αυτόν τον βαθμό στήριξης ακόμα και σε πιο απαιτητικές δραστηριότητες όπως ποδηλασία, in-line πατίνια, τζόγκινγ, σκι, σπίνινγκ, κ.α. Το σουτιέν αποτρέπει την ανεπιθύμητη αλλοίωση του σχήματος του στήθους.
High support - αθλητικά σουτιέν για χρήση σε δραστηριότητες όπως αερόμπικ, ζούμπα, τένις, σκουός, τρέξιμο, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, τζάμπινγκ κ.α. Τα σουτιέν με αυτό τον βαθμό στήριξης περιορίζουν την κίνηση του στήθους έως και 70% ανακουφίζοντας τον ιστό του μαστού. Αυτά τα αθλητικά σουτιέν είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας και πληρούν όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να έχετε από ένα αθλητικό σουτιέν.
Ένας άλλος παράγοντας για την επιλογή αθλητικού σουτιέν είναι το μέγεθος του στήθους σας. Για μεγαλύτερα μεγέθη συνιστούμε την επιλογή υψηλότερου βαθμού στήριξης, καθώς το πληρέστερο στήθος χρειάζεται περισσότερη στήριξη.
 
Ποιο λειτουργικό υλικό είναι κατάλληλο
Τα αθλητικά σουτιέν και τα τοπ της κάθε μάρκας έχουν κάτι ιδιαίτερο και εστιάζουν σε κάποια ανάγκη της ιδιοκτήτριάς τους. Γι΄ αυτό το λόγο οφείλετε κατά την επιλογή τους να εστιάσετε την προσοχή σας στις δικές σας ιδιαίτερες απαιτήσεις.
 
Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο αθλητικών σουτιέν εδώ.