Μενού
Εσώρουχα εγκυμοσύνης και μητρότητας


Τα ειδικά σχεδιασμένα εσώρουχα εγκυμοσύνης και για τις γυναίκες που θηλάζουν σας εξασφαλίζουντη μέγιστη φροντίδα και άνεση κατά την αξέχαστη αλλά απαιτητική περίοδο της ζωής σας. Στην εγκυμοσύνη θα σας βοηθήσουν να αντέξετε τοαυξημένο σωματικό βάρος . Όταν θα καλωσορίσετε το μωράκι σας τότε το σουτιέν θηλασμού θα γίνει για πολύ καιρό ο απαραίτητος βοηθός σας. Αυτό δεν σας εμποδίζει να φοράτε όμορφα καλαίσθητα εσώρουχα.

Μοντέρνα σουτιέν θηλασμού

Ένα σουτιέν θηλασμούείναι από τα βασικά κομμάτια της προίκας για την νέα μανούλα. Τα μωράκια ζητάνε να τα θηλάζετε ανά πάσα στιγμή και το να χρησιμοποιείτε ένα κλασικό σουτιέν είναι πολύ κουραστικό. Για αυτό το λόγο σας προσφέρουμε τα σουτιέν θηλασμού που θα σας διευκολύνουν. Είναι ιδιαίτερα άνεταενώ συνάμα σε μοντέρνα, όμορφα σχέδια και χρώματα. Τώρα πια δεν χρειάζεται να περιορίζεστε σε μονόχρωμα λευκά σουτιέν σε κλασικό σχέδιο - μπορείτε να δείχνετε υπέροχηκαι πριν σαραντίσετε.

Σλιπ εγκυμοσύνης και κορσές μετά τον τοκετό

Τα σουτιέν θηλασμού μπορείτε να συνδυάσετε με σλιπάκια. Σλιπ εγκυμοσύνηςαπό την προσφορά μας μπορείτε να τα επιλέξετε σε σχέδια με χαμηλή ή ψηλή μέση καθώς συμβάλουν στο σχηματισμό της σιλουέτας σας μετά τον τοκετό. Σε μας θα βρείτε επίσης και άλλα κομμάτια ρούχων εγκυμοσύνης - φανελάκια εγκυμοσύνης, καλσόν εγκυμοσύνης ή υποστηρικτικές ζώνες εγκυμοσύνης.

Απολαύστε γεμάτη χαρά την εγκυμοσύνη σας μαζί με τα εσώρουχα εγκυμοσύνης από την Astratex.gr.

NEWSLETTER

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;

Επεξεργασία, αποσύνδεση