+302112341244
Μενού

Επιλογή μαγιό σύμφωνα με τον σωματότυπό σας


Datum: 29.1.2019

Δεν γνωρίζετε ποιος τύπος μαγιό σας ταιριάζει; Ετοιμάσαμε μερικές συμβουλές και τρικ για να επιλέξετε το κατάλληλο μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπο σας. Με τα κολπάκια που θα σας αποκαλύψουμε, θα καλύψετε τις μικρές ατέλειες και θα τονίσετε τα προτερήματά σας.

 

1. Σωματότυπος «ανεστραμμένο τρίγωνο»

Πρόκειται για τον τύπο σώματος με ώμους ευρύτερους από τους γοφούς και στενή μέση. Στην περίπτωση αυτή, είναι απαραίτητο να αποσπάσετε την προσοχή από τους ώμους, αποκρύπτοντας έτσι την κυρίαρχη θέση τους. Ένα ιδανικό τέχνασμα που συστήσουμε για αυτή την περίπτωση είναι ένα πολύχρωμο κάτω μέρος του μαγιό. Τραβάει οπτικά την προσοχή από το πάνω μέρος. Επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν και οι διάφορες πιέτες και στρώσεις υλικού. Όσον αφορά το στυλ, κατάλληλα είναι όλα τα είδη σλιπ όπως μπικίνι, hipsters, μποξεράκια ή ακόμα και σορτσάκια. Ωστόσο περισσότερο σας ταιριάζουν τα hipsters.

 

 

 

 

 

2. Σωματότυπος «τρίγωνο»

Πρόκειται για σωματότυπο που χαρακτηρίζεται από στενότερους ώμους και ευρύτερους γοφούς, δηλαδή το αντίθετο του προηγούμενου τύπου. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται να αποσπάσετε την προσοχή από το κάτω μέρος του σώματος - φορέστε έντονο πάνω μέρος με στρώσεις υλικού και μονόχρωμο κάτω μέρος. Πολύ όμορφα είναι τα σουτιέν με δέσιμο πίσω από το λαιμό και ενδιαφέροντα εμπριμέ μοτίβα. Τα πλαστικά λουλούδια είναι το hit του φετινού καλοκαιριού.

 

 

 

 

3. Σωματότυπος «μήλο»

Χαρακτηρίζεται από φαρδύ θώρακα, μέση που δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα και μεγαλύτερη κοιλίτσα. Οι ώμοι και οι γοφοί είναι στενότεροι. Πρέπει να αποσπάσετε την προσοχή από τα ευρύτερα μέρη και μπορείτε να το πετύχετε με ολόσωμο μαγιό που έχει βαθύ ντεκολτέ. Οπτικά μακραίνει και λεπταίνει το σώμα. Κατάλληλα είναι και τα τανκίνι που καλύπτουν το σημείο της κοιλιάς αλλά συγχρόνως μπορείτε να σηκώσετε το πάνω μέρος και να αποκτήσετε μαύρισμα όπως και με τα κλασικά μαγιό δύο τεμαχίων. Το μονοκίνι λεπταίνει οπτικά το σώμα και συγχρόνως καλύπτει τη μεγαλύτερη κοιλίτσα. Χρήσιμα είναι επίσης τα αξεσουάρ παραλίας - φούστες, φορέματα, παρεό, τουνίκ με διάφορα σχέδια και ποικιλία χρωμάτων. Αποσπούν αποτελεσματικά την προσοχή και δίνουν σχήμα στο σώμα. Τα τανκίνι που διαμορφώνουν την περιοχή της κοιλιάς εξασφαλίζουν το απαιτούμενο σχήμα και σύσφιξη.

 
 
 
 

4. Σωματότυπος «κλεψύδρα»

Βασικά πρόκειται για το ιδανικό τύπο σώματος και χαρακτηρίζεται από το ίδιο εύρος ώμων και γοφών καθώς και στενή μέση. Οι γυναίκες με μια τέτοια φιγούρα πρέπει να τονίζουν τις καμπύλες τους - κάθε στυλ τους ταιριάζει. Ιδανική επιλογή είναι τα τριγωνικά μαγιό, τα πολύχρωμα σλιπ, τα στράπλες μαγιό ή ακόμη και τα ολόσωμα με ενδιαφέρον σχέδιο και χρώμα. Δοκιμάστε επίσης μαγιό με πάνω μέρος τύπου bardot.

 

 

 

 

5. Σωματότυπος «αθλητικός/αγορίστικος»

Οι γυναίκες που αθλούνται πολύ, έχουν συχνά μακρύ, μυώδη κορμό με ελαφρώς σχηματισμένες καμπύλες. Η μετάβαση από τους γοφούς στη μέση είναι σχεδόν ανεπαίσθητη. Σε αυτό τον σωματότυπο, είναι απαραίτητο να τονιστεί η θηλυκότητα και να διαμορφωθούν οι καμπύλες. Ιδανικά είναι τα σλιπ hipster με δέσιμο, τα μπικίνι με πιο μεγάλο κόψιμο ή ακόμη και τα ολόσωμα μαγιό που τονίζουν τη μέση. Ωστόσο, τα υπόλοιπα στυλ είναι επίσης κατάλληλα. Φέτος είναι δημοφιλή τα εμπριμέ μοτίβα ή τα ενδιαφέροντα χρώματα και οι συνδυασμοί τους. Εξαιρετικά είναι και τα cups με έντονη ενίσχυση που εξασφαλίζουν εκθαμβωτικό ντεκολτέ.

 

 

 

Μην ξεχάσετε να επιλέξετε, μαζί με το μαγιό, τα κατάλληλα αξεσουάρ παραλίας που καλύπτουν οποιαδήποτε μικρή ατέλεια και εξασφαλίζουν εκπληκτική εμφάνιση.