Μενού

ΧΡΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ

 

Τα ποιοτικά ανδρικά λειτουργικά εσώρουχα θα τα εκτιμήσετε με την κάθε αθλητική δραστηριότητα. Η επιδερμίδα σας θα παραμένει στεγνή ενώ εσείς θα συνεχίζετε να απολαμβάνετε χωρίς καμία ενόχληση τα αγαπημένα σας χειμερινά αθλήματα - με την στεγνή αίσθηση και ζεστασιά. Να σας θυμίσουμε ότι τα λειτουργικά εσώρουχα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες - πρώτης και δεύτερης στρώσης. 

Η πρώτη στρώση είναι η βάση του ντυσίματος που ουσιαστικά γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας. Η βασική της ιδιότητα είναι ότι απορροφά τον ιδρώτα και τον απομακρύνει από την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να κρατά σταθερή θερμοκρασία το σώμα. Περισσότερα εδώ>

Η δεύτερη στρώση είναι θερμομονωτική και την φοράμε πάνω από την πρώτη στρώση. Αποτρέπει την απώλεια της θερμοκρασίας του σώματος κι είναι ιδανική για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα. Περισσότερα εδώ>.

Λειτουργικά εσώρουχα για απόλυτα στεγνή αίσθηση

Αναρωτιέστε γιατί τόσος ντόρος για τα λειτουργικά εσώρουχα και τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά; Κατασκευάζονται από ειδικές συνθετικές ίνες που διαθέτουν την ιδιότητα να απορροφούν μεγάλες ποσότητες υγρασίας και να τις απομακρύνουν από την επιδερμίδα. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες θα απολαμβάνετε πάντα την στεγνή αίσθηση - δεν κολλάνε πια τα ρούχα στην ιδρωμένη πλάτη. Το λειτουργικό εσώρουχο παραμένει στεγνό γιατί μεταφέρει τον ιδρώτα στον αέρα ή σε άλλες στρώσεις του ντυσίματος. Αν η δραστηριότητα σας είναι ιδιαίτερα έντονη με αποτέλεσμα να παραμένει ελάχιστη υγρασία στο εσώρουχο, ένα είναι σίγουρο θα στεγνώσει πολύ γρήγορα και θα είναι έτοιμο να το φορέσετε την επόμενη μέρα.
 

Λειτουργικά ρούχα χωρίς αίσθηση κρύου

Ιδρώσατε στην πλάτη και ανησυχείτε ότι μόλις φυσήξει αέρας θα κολλήσει η μπλούζα σας στο σώμα και θα αρχίσετε να κρυώνετε; Με τα λειτουργικά εσώρουχα αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Τα θερμο-εσώρουχα δεν θα σας αφήσουν ποτέ να κρυώνετε. Απορροφά την υγρασία και την μεταφέρει – είτε στον αέρα είτε στις άλλες στρώσεις του ντυσίματος ενώ το ίδιο παραμένει πάντα στεγνό, αρά εσείς δεν κρυώνετε. Δοκιμάστε την άνεση του όταν αθλείστε και παραγγείλετε θερμο-εσώρουχα που είναι κατάλληλα για όλες τις χειμερινές δραστηριότητες.
 

Λειτουργικά εσώρουχα που πάνε παντού

Εξασφαλίστε την μέγιστη άνεση και ντυθείτε με θερμο-εσώρουχα από το κεφάλι μέχρι την φτέρνα. Με την Astratex είναι παιχνιδάκι. Στην προσφορά μας θα βρείτε γυναικεία θερμο-μπλουζάκια, μποξεράκια και σκελέες. Με μακρύ ή κοντό μανίκι είτε μακρυά μπατζάκια. Μη παραλείψετε επίσης τις θερμο-κάλτσες, που θα κρατάνε τα πόδια σας σε ζέστη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τις χειμερινές πεζοπορίες ή το σκι. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά χρώματα και να αλλάξετε το βαρετό γκρι και μαύρο ντύσιμο – στη γκάμα μας θα βρείτε μπλε και κόκκινα κομμάτια! 

 

NEWSLETTER

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;

Επεξεργασία, αποσύνδεση