Μενού

ΧΡΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ

 

Μία από τις βασικές λειτουργίες των αθλητικών εσωρούχων είναιη εξασφάλιση σωστής στήριξης του σώματος,χωρίς κανένα περιορισμό στην κίνηση. Πρέπει να εξασφαλίζει την απομάκρυνση της υγρασίας του σώματος προσφέροντας σας την απόλυτη άνεση. Η σωστή επιλογή του αθλητικού σουτιέν εξασφαλίζει την στήριξη στο στήθος σας. Σταθερά συγκρατεί το βάρος του στήθους αποτρέποντας την ανεπιθύμητη κίνηση του.

Με ποιο τρόπο στηρίζει το αθλητικό σουτιέν το στήθος σας?

Τα κλασικά σουτιέν με μπανέλες δεν είναι κατάλληλα για τις αθλητικές δραστηριότητες ενώτα μπουστάκια με τα άλλα αθλητικά σουτιέν σας προσφέρουν μεγαλύτερηάνεση – γνωρίζετε όμως με ποια τρικ το καταφέρνουν; Το σημαντικότερο ρόλο παίζει η επιλογή του ανθεκτικού υφάσματος και το πατρόν. Τα καλύτερα σουτιέν κατασκευάζονται από υλικά πουεπιτρέπουν στην επιδερμίδα σας να αναπνέει και απομακρύνουν τον ιδρώτα.

Για την στήριξη φροντίζουν οι ανθεκτικές και φαρδιές τιράντες που δεν πληγώνουν τους ώμους ενώ η φαρδιά περίμετρος στηρίζει το κάτω μέρος του στήθους. Εσείς που αναζητάτε την μέγιστη στήριξη να επιλέγετε τα αθλητικά σουτιέν που διαθέτουν τιράντες χιαστί στην πλάτη.

Επιλέξτεαθλητικά σουτιέν και μπουστάκια στην Astratex.gr.

Αθλητικά σλιπ

Την ολοκληρωμένη άνεση κατά την άθληση δεν την προσφέρει μόνο το σωστά επιλεγμένο σουτιέν. Δώστε και την απαραίτητη προσοχή στο σλιπ. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία κλασικών αθλητικών σλιπ ή μπορείτε να προτιμήσετε ένααθλητικό σλιπ tanga. Με αυτά θα δείχνετε πολύ κομψή ενώ συνάμα σας προσφέρουν την ασύγκριτη άνεση όπως τα κλασικά εσώρουχα. Η άθληση είναι πρωτίστως διασκέδαση, αλλά δεν μπορείτε παράλληλα να δείχνετε όμορφη;

Μην αφήνετε να επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή σας για την άθληση ένα ακατάλληλο αθλητικό εσώρουχο – φορέστε τα αθλητικά σουτιέν ή μπουστάκια με τα αθλητικά σλιπάκια από την συλλογή μας. 

NEWSLETTER

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;

Επεξεργασία, αποσύνδεση