Μενού

Ένα εσώρουχο σύσφιξης δεν απευθύνεται μόνο στις γυναίκες που φοράνε μεγαλύτερα μεγέθη. Ο ρόλος του δεν είναι μόνο να σας δείχνει πιο αδύνατες. Τέλεια σμιλεύει τις μικρές ατέλειες της σιλουέτας κάτω από ένα εφαρμοστό φόρεμα. Εμποδίζει να διακρίνονται οι άκρες του σλιπ ή του σουτιέν ή ακόμη οι ακαλαίσθητες πτυχές του δέρματος. Σίγουρα θα εκτιμηθεί και με το επίσημο ντύσιμο. Ο πιο απλός τρόπος να βελτιώσετε στο μέγιστο τη σιλουέτα σας.

SOFT CONTROL - ελαφρύς βαθμός σύσφιξης, με εφέ σμίλευσης στα επίμαχα σημεία

MID CONTROL - μεσαίος βαθμός σύσφιξης, με εφέ σμίλευσης στα επίμαχα σημεία

MAX CONTROL - υψηλός βαθμός σύσφιξης, με εφέ σμίλευσης στα επίμαχα σημεία, αδυνατίζει τη σιλουέτα μέχρι και 2 μεγέθη!

Σλιπ σύσφιξης όπως και κορμάκια ή φορέματα

Ονειρεύεστε μία επίπεδη κοιλιά, αλλά ό,τι και αν κάνετε είναι μία άνιση μάχη με με τα παχάκια σας; Μη απογοητεύεστε και φορέστε το εφαρμοστό φόρεμα και αναδείξτε τις καμπύλες σας. Ένα σλιπ σύσφιξης με ψηλή μέση θα συγκρατεί τους μηρούς σας, θα στενέψει τέλεια τους γοφούς σας ενώθα ανορθώσει τους γλουτούς σας..

Ακόμη πιο δραστικά μέτρα μπορείτε να πάρετε φορώντας ένα κορμάκι σύσφιξης που θα σμιλεύει τους γοφούς και γλουτούς ενώ συνάμαθα σας χαρίσει μια ιδανική μέση. Για τις ειδικές περιστάσεις φορέστε κάτω από το κλασικό φόρεμαένα φόρεμα σύσφιξηςπου στοχεύει με επιτυχία στα επίμαχα σημεία και εσείς απλά καμαρώνετε τον εαυτό σας. 

Μη στεναχωριέστε για τις ατέλειες του σώματος σας – ο σύντροφος σας αγαπάει όπως είστε και για να εντυπωσιάσετε τους άλλους φορέστε τα εσώρουχα σύσφιξης από τις συλλογές μας. Αποκτήστε ένα σλιπ σύσφιξης που σας αδυνατίζει και άλλα εσώρουχα σύσφιξης από την Astratex.gr. 

Ενημερωτικό δελτίο

Επιθυμείτε ενημερώσεις από εμάς Ενεργοποιήστε την αποστολή ενημερωτικού δελτίου και αποκτήστε μεταφορικά ΔΩΡΕΑΝ

Επεξεργασία, αποσύνδεση