Μενού
Εσώρουχα σύσφιξης

Τα εσώρουχα σύσφιξης δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να φαίνεστε πιο αδύνατη. Μπορούν επίσης να εξομαλύνουν και να σμιλεύσουν την σιλουέτα σας κάτω από στενά φορέματα. Αυτό τα κάνει και αγαπητά σε γυναίκες όλων των μεγεθών. Το σύστημα SOFT CONTROL εξομαλύνει τις ατέλειες, το MID CONTROL βοηθάει στη σμίλευση της σιλουέτας και το MAX CONTROL σας κάνει να φαίνεστε έως και δύο νούμερα πιο αδύνατη.


ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Σλιπ σύσφιξης όπως και κορμάκια ή φορέματα

Ονειρεύεστε μία επίπεδη κοιλιά, αλλά ό,τι και αν κάνετε είναι μία άνιση μάχη με τα παχάκια σας; Μην απογοητεύεστε και φορέστε το εφαρμοστό φόρεμα που αγαπάτε, αναδεικνύοντας τις καμπύλες σας! Ένα ψηλόμεσο σλιπ σύσφιξης θα "μαζέψει" τους μηρούς σας, θα στενέψει τέλεια τους γοφούς σας ενώθα ανορθώσει τους γλουτούς σας..

Για ακόμη πιο δραστικά αποτελέσματα, μπορείτε να φορέσετε ένα κορμάκι σύσφιξης που θα σμιλεύσει τους γοφούς και γλουτούς ενώ ταυτόχροναθα σας χαρίσει την ιδανική μέση. Για ειδικές περιστάσεις φορέστε κάτω από το κλασικό φόρεμαένα φόρεμα σύσφιξηςπου στοχεύει με επιτυχία στα επίμαχα σημεία. Εσείς απλά καμαρώστε τον εαυτό σας! 

Μη στεναχωριέστε για τις ατέλειες του σώματος σας – ο σύντροφος σας αγαπάει όπως κι αν είστε. Για να τραβήξετε τα βλέμματα, επιλέξτε εσώρουχα σύσφιξης από τις  συλλογές μας.  Αποκτήστε ένα σλιπ σύσφιξης που σας αδυνατίζει   και άλλα εσώρουχα σύσφιξης από την Astratex.gr. 

NEWSLETTER

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;

Επεξεργασία, αποσύνδεση