Μενού
Εσώρουχα σύσφιξης

Τα εσώρουχα σύσφιξης δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να φαίνεστε πιο αδύνατη. Μπορούν επίσης να εξομαλύνουν και να σμιλεύσουν την σιλουέτα σας κάτω από στενά φορέματα. Αυτό τα κάνει και αγαπητά σε γυναίκες όλων των μεγεθών. Το σύστημα SOFT CONTROL εξομαλύνει τις ατέλειες, το MID CONTROL βοηθάει στη σμίλευση της σιλουέτας και το MAX CONTROL σας κάνει να φαίνεστε έως και δύο νούμερα πιο αδύνατη.


ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Σλιπ σύσφιξης όπως και κορμάκια ή φορέματα

Ονειρεύεστε μία επίπεδη κοιλιά, αλλά ό,τι και αν κάνετε είναι μία άνιση μάχη με με τα παχάκια σας; Μη απογοητεύεστε και φορέστε το εφαρμοστό φόρεμα και αναδείξτε τις καμπύλες σας. Ένα σλιπ σύσφιξης με ψηλή μέση θα συγκρατεί τους μηρούς σας, θα στενέψει τέλεια τους γοφούς σας ενώθα ανορθώσει τους γλουτούς σας..

Ακόμη πιο δραστικά μέτρα μπορείτε να πάρετε φορώντας ένα κορμάκι σύσφιξης που θα σμιλεύει τους γοφούς και γλουτούς ενώ συνάμαθα σας χαρίσει μια ιδανική μέση. Για τις ειδικές περιστάσεις φορέστε κάτω από το κλασικό φόρεμαένα φόρεμα σύσφιξηςπου στοχεύει με επιτυχία στα επίμαχα σημεία και εσείς απλά καμαρώνετε τον εαυτό σας. 

Μη στεναχωριέστε για τις ατέλειες του σώματος σας – ο σύντροφος σας αγαπάει όπως είστε και για να εντυπωσιάσετε τους άλλους φορέστε τα εσώρουχα σύσφιξης από τις συλλογές μας. Αποκτήστε ένα σλιπ σύσφιξης που σας αδυνατίζει και άλλα εσώρουχα σύσφιξης από την Astratex.gr. 

NEWSLETTER

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;Ενεργοποιήστε την αποστολή ενημερωτικού δελτίου και αποκτήστε μεταφορικά ΔΩΡΕΑΝ

Επεξεργασία, αποσύνδεση