+302112341244
Μενού

δωροεπιταγές


Datum: 13.1.2021


Δώστε μια δωροεπιταγή για αγορές

Εάν δεν είστε σίγουροι τι δώρο να επιλέξετε, επιλέξτε με ασφάλεια. Επιλέξτε ανάμεσα σε πρακτική ηλεκτρονική ή τυπωμένη δωροεπιταγή. Η απόφαση είναι δική σας.

Ηλεκτρονική δωροεπιταγή

Το ιδανικό δώρο της τελευταίας στιγμής. Μερικά κλικ και θα σας αποστείλουμε την δωροεπιταγή που θα σχεδιάσετε εσείς μέσω e-mail.

Δημιουργία δωροεπιταγής

Τυπωμένη δωροεπιταγή

Ποιοτικό χαρτί σε κομψό φάκελο. Επιλέξτε την αξία της δωροεπιταγής, ολοκληρώστε την παραγγελία και θα σας αποστείλουμε την δωροεπιταγή μέσω courier.

Αγορά τυπωμένης δωροεπιταγής

Γνωρίζατε ότι...

... μια ηλεκτρονική επιταγή είναι το μόνο δώρο που λύνεται μέσα σε 3 λεπτά;

Δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά για αυτό, να το περιμένετε, ή να το τυλίξετε με κορδέλα. Απλά συμπληρώστε την αφιέρωση, επιλέξτε το σχέδιο και συμπληρώστε το ποσό, πληρώστε και η επιταγή θα φτάσει στο e-mail σας.

... οι περισσότερες επιταγές αγοράζονται από άντρες;

Οι γυναίκες γνωρίζουν σχεδόν πάντα τι θέλει κάποιος, ή τουλάχιστον, τι χρειάζεται. Αλλά οι άντρες τις περισσότερες φορές λαμβάνουν μια δωροεπιταγή. Γλυτώνουν χρόνο και ο παραλήπτης επιλέγει αυτό που επιθυμεί Βγαίνουν κερδισμένοι και οι δύο!

...πιο συχνά λαμβάνουν επιταγή αξίας 120 € ;

Για 120 € μπορείτε να αγοράσετε δύο όμορφα σετ με ζαρτιέρες και καλτσοδέτες, ένα μαγιό και μια πολυτελή ρόμπα, ή να εφοδιαστείτε με μποξεράκια και κάλτσες για ένα χρόνο, όπως και πυτζάμες. Δεν χρειάζεται να το κρατήσετε για λίγο και μετά να το πετάξετε.

... η επιταγή θα σας χαροποιήσει ακόμη κι αν δεν ξέρετε τι να την κάνετε;

Δεν γίνεται να παραλείψετε το ποσό της αγοράς, ακόμη κι αν το προσπαθήσετε (και φυσικά δεν θα το προσπαθήσετε). Αυτός που λαμβάνει το δώρο, μπορεί να επιλέξει ό,τι θέλει. Στο σωστό μέγεθος, γραμμή και χρώμα.


NEWSLETTER

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;

Επεξεργασία, αποσύνδεση