Μενού

Μαγιό μπικίνι από την μεγάλη προσφορά μας πάντα εφαρμόζουν τέλεια. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό μέγεθος του πάνω και του κάτω μέρους στην ίδια τιμή! Στην πλούσια γκάμα μας των μαγιό μπικίνι θα βρείτεκλασικά μπικίνι,πρακτικά tankini όπως επίσης μεμονωμένα τμήματα μαγιό που μπορείτε να τα συνδυάζετε σύμφωνα με το γούστο σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα ενισχυμένων μαγιό με PPush-Up εφέ για μικρότερο στήθος ή αντιθέτως από XXL μοντέλα για μεγάλο στήθος. Τα γυναικείαμαγιό μπικίνι για τα μεγάλα μεγέθη που διαθέτουν κολακευτικά σχέδια ή τα ψηλόμεσα μπικίνι που συσφίγγουν αποτελεσματικά την κοιλιά. 

sezona

Μαγιό μπικίνι για ένα υπέροχο μαύρισμα

Καμία γυναίκα δεν μπορεί να φανταστεί τις διακοπές χωρίς ένα μαγιό μπικίνι. Εκτός από τα βλέμματα θαυμασμού θα σας εξασφαλίσουν ένα υπέροχο μαύρισμα με ελάχιστα σημεία που δεν θα μαυρίσουν. Η ηλιοθεραπεία στην παραλία είναι αδιανόητη χωρίς ένα μαγιό μπικίνι. Ένα μαγιό - μπικίνι θα το χαρείτε παντού είτε στην πισίνα είτε στη θάλασσα.

Θέλετε τογυναικείο μαγιό να παραμείνει πάντα σαν καινούργιο; Διαβάστε τις συμβουλές μας Πώς φροντίζουμε ένα μαγιό.

NEWSLETTER

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς;Ενεργοποιήστε την αποστολή ενημερωτικού δελτίου και αποκτήστε μεταφορικά ΔΩΡΕΑΝ

Επεξεργασία, αποσύνδεση